tisdag, maj 15, 2007

Tiden går ibland väldigt fort


Nu är det inte speciellt många dagar kvar tills festen börjar på riktigt.
Ibland är det härligt när tiden går fort. Just nu är det en sådan tid. Det enda som saknas är fäglarnas vackra kvitter och den heta sommarvärmen som nästan kväver luften.
Denna vecka går man bara två dagar i skolan - sååå skönt. Igår var relativt lugn och idag var man helt ledig. Imorgon slutar man klockan ett så den dagen blir också skön. I eftermiddags mötte man pojkvännen på EspressoHouse i Norra Hamnen. Underbart att få krama om honom, känna hans värme. Längtar tills imorgon då vi ska se på film, mysa och käka popcorn. Som vi ju brukar göra :D Och det bästa av allt är att man kan sova länge på torsdag morgon eftersom det ju som bekant är långhelg.
Nu har man bara en filosofiinlämning, en psykologikomplettering samt examensprov i filosofi i 4 timmar kvar! SEN är det helt slut!! Den 24/5 så är det över. Då ska jag bara njuta av livet bäst jag kan!
På fredag så blir det förmodligen grillkväll :) Hoppas på det, för det är ju så himla mysigt. Och på lördag är det födelsedagskalas - moget? *haha* Och att inte förglömma - plugget så klart!
// Det är snart slut...

Inga kommentarer: