söndag, april 29, 2007

"Must be talking to an angel"

Söndag - händer aldrig så mycket på veckans sista dag. Hittills har man inte uträttat speciellt mycket. Cirka en timme kvar tills ma ska sätta sin fot i kyrkan för en liten spelning med barnkören. Annars inget. Imorgon däremot så är det ju som bekant Valborgsmässoafton och det måste väl firas på ett eller annat sätt. Blir grillning hemma hos barndomsvännen Emily, med en massa andra polare. Riktigt gött ska det bli. I can feel it coming!
Har införskaffat mig ett par nya caprijeans också. Känns riktigt bra men näst på tur står väl HM tror jag med lite nya sommartoppar, alltid bra att ha. Men tillbaka till byxorna: Tror ni inte att expediten hade glömt att ta av larmet, upptäckte det när jag kommit hem! HALLÅ! Hur dum får man va? Konstigt nog kunde jag ju gå ut ifrån affären ändå =S aja, allting är fixat nu i alla fall. Fikade med Sandra i fredags också, kan vara värt att nämna. Nog hade man saker att snacka om. Blir väl lätt så om man inte umgåtts med varandra på ETT och ETT HALVT ÅR!! Aja Baja!! Dåligt, dåligt. Men får bli bättre på den biten. (Och sen en liten incident på kvällen på Knutan. Tur man hade vännerna i närheten - Tack.)
Snart går vi in i Maj månad och visst känns det underbart! Sista seriösa månaden i skolan... vi räknar så smått ner till Studenten 2007 !
// Ha en underbar Valborg!

Inga kommentarer: