tisdag, februari 26, 2008

The Pacifier

(USA 2005, Komedi)
Filmen handlar om en militär som får ett uppdrag av väldigt olikt slag. Han ska vara barnvakt åt 5 barn vars far, en ökänd forskare, precis gått bort. Efter sig lämnade han ett topphemligt experiment och det blir militären Shane Wolfs uppgift att skydda både experimentet och barnen.
Jag hade en förutfattad mening av att "The Pacifier" skulle vara riktigt tråkig - men där hade jag fel. Helt fel. Denna komedi börjar som en slags dålig komediaction-rulle gjord för att likna en Bond-film men som tur är vänder den väldigt snabbt till att bli raka motsatsen. Den tuffe militären blir med tiden den där ödmjuke killen som han egentligen är, och det med barnen i släptåg. En riktig höjdarkomedi som sitter som skuret en lördagkväll.
Betyg: 5

1 kommentar:

Céline sa...

hey my love! mitt msn krånglar också!!! ja alltså det börjar snart bli pinsamt, vi måste ju ses! Jag fick plötsligt så mkt att göra!!! lärarna kommer på den ena och det andra och adderar hela tiden nya inlämningsuppgifter. Nu vill de att vi regelbundet, under denna delkursen, ska gå på rättegångar och intervjua en massa folk....