söndag, juli 29, 2007

Ooo...väder!

Nu är det slut...
Igår var man iväg hela dagen. Ingen rast och ingen ro - istället ett Jäkla ÖS!!
Först på efter middagen så åkte hela familjen till farmor och farfar för att fika lite, senare framåt kvällen körde jag in till stan för att möta upp Anna och Elin. Tillsammans skulle vi först käka något och sedan gå bort till Sundstorget för att lyssna till Rix-FM festival 2007. Vi hamnade efter många om och men på Kebabhouse och sedan intog vi ståplats precis nedanför Dunkers. Efter ett tag kom det ett par stycken till och joinade oss!
Då konserten var slut, sådär efter klockan tio nån gång, så begav vi oss till Wallmans salonger för att där stanna resten av festivalkvällen! :)
Vi sjöng, hoppade och dansade. Fett kul !! Kom hem strax efter tre på natten efter en långsam bussfärd som jag mer än gärna hoppat över om det hade gått.
Och idag så är man ju lite trött efter gårdagen... Har inte gjort något särskilt. Var ute och gick en runda. Det är typ det enda som man kan göra i detta vädret.
Suck ja, vart tar värmen vägen?
Klockan är nu tio i sex och jag har precis käkat... resten av kvällen så händer det väl inget speciellt. Men kan vara ganska skönt det med ibalnd. Men visst hade allting varit så mycket lättare om vädret hade varit bättre.
// Kram kram

Inga kommentarer: