tisdag, juli 24, 2007

Städedag


Bytt Båda glödlamporna och fixat rummet lite. Så skönt att få ha det lite Nytt runt omkring sig. En bra start, helt enkelt!
Nu har jag kommit fram till ytterligare en sån där punkt i livet då man bara kan tänka: Jag har det så himla bra och borde vara nöjd med allt i mitt liv. För inget varar för evigt. Hälsan är bra, o.s.v. Skyll inte på småsaker - det är oftast inte värt att lägga energi på. Som de senaste dagarna för Mig t.ex. Allt onödigt tjatande och "skrikande"/surande... För VAD egentligen? Och till vilken nytta? INGEN!
Önskar just nu bara att få höra av dig, höra så att allt är okej och så. Jag hoppas att det är det. Jag står på din sida. Ingen annans just nu, utan bara Din.
Vill vara i din famn men det går inte. Inte nu. Du är för långt ifrån mig och ändå så nära.
Jag finns här för dig. Är med dig. Hela tiden.
Idag har det bara regnet. Regn, regn, regn... det är allt man ser och hör för tillfället. Vad sägs om lite sol istället för plask? Imorgon kanske, vi håller tummarna. Det ska bli Bättre i alla fall och det är väl alltid nåt! Men en dag som denna är ändå något positivt. Det är ju som man säger: "dagen blir vad man gör den till". Och svårare än så är det ju faktiskt inte. Så (på pappas order) fick jag faktiskt städat undan lite i rummet. Började väl lagom vid ett och Nu är man helt klar med allt småpyssel. Det är otroligt egentligen vad tiden kan gå snabbt ibland, bara för att man är syssdelsatt med någonting. Men nu är det färdigt i alla fall och jag känner mig jättestolt över det. Ner i lådor, i pappåsar... Super!
Saknar Dig, baby <3
// ... tomt ...

Inga kommentarer: