måndag, mars 03, 2008

"Ensamma" i skolan

What! Jag kände bara för att skriva det ;)
Idag har jag och Emelie haft barnen alldeles för oss själva och det har gått förvånansvärt bra. Visst, vi visste att det inte skulle bli någon katastrof eller så men vi snackar ju ändå måndag morgon här med över 20 små barn med riktigt mycket spring i benen. Och vad hände? Jo, de satt lugnt och fint ner på sina platser Hela Tiden. Ja , ändå tills vi bad dem att springa av sig lite grann :)
Imorgon ska jag äntligen träffa Céline! Det är nästan så att man inte minns senast vi sågs. Att man pratas vid är väl inte så märkvärdigt men sedan man börjat på Högskola/Universitet så ser livet något annorlunda ut och man hinner inte riktigt med allt som man skulle vilja hinna med. Men imorgon smäller det. Fika på stan och kanske kan jag också finna lite nya toppar/tröjor att slänga in i garderoben ;)

1 kommentar:

Céline sa...

viktoria du får lära dig att förminska bilderna du lägger in, annars så blir det så jobbigt när man har en asstor bild att se på...man får typ "bläddra" ner osv och då ser man inte helheten!! Tack för idag föresten