söndag, augusti 19, 2007

TV och Godis


Det gör inte ont... - nä! Eller hur! Det avgör väl Jag, eller?!
Det blev att man stannade kvar inne i stan efter sjukhusbesöket. Förresten, det blev precis så som jag trodde att det skulle bli. Nervositeten bara växer och till slut så är det alldeles omöjligt att hålla igen. Usch... igen.
Mötte upp Johanna på Knutan och vi vandrade sakta men säkert bort mot Mezo - allas vårt favoritfik. Käkade det vanliga och till slut kom även Johan.
Att inte förglömma så hade någon tydligen haft väldigt roligt denna trista, regniga fredagseftermiddag. Hmm... undrar vad som händer egentligen om man skulle ta och hälla i en drös med badskum, såpa eller liknande i Kärnanfontänen! Det kanske skulle bli ett jättekul resultat. Tja, inte vet jag hur människan/människorna har resonerat i den frågan men gjort - det var det i alla fall och man kunde se ett tydligt resultat på flera meters avstånd. Skummet bara välde ut på trapporna. Och barn badade i det! Kom igen nu! Vilka föräldrar?
Åkte hem på kvällen och åt mina efterlängtade kräftor. Wunderbar!
Kvällen avslutades faktiskt inne i stan igen...
Dags för Dansstart! Hade sett fram emot den riktigt mycket men inte blev jag förvånad över att vi blev hela TRE stycken som dök upp. WOW! Men vi dansade i alla fall.. man kan ju bara hoppas att de andra kanske dyker upp till nästa vecka. Annars kanske det blir söndagar framöver! SÖNDAGAR! NEJ!
Mycket mer av gårdagen blev det faktiskt inte. Tja, en hel del godisätande (som vanligt. Men schhh, säg inget!) och en hel del tv-tittande.
Idag ska man hem till pojkvännen :) Det är något som jag sett fram emot otroligt mycket. Vill bara kramas just nu.
//Kraaaaaaaam

Inga kommentarer: